template kussenkraam nieuw 2050
template kussenkraam nieuw 2050

Retourneren

RETOURINFORMATIE

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kun je een e-mail sturen naar info@dekussenkraam.nl met de vermelding van jouw ordernummer en welke producten je terug wilt sturen. Je kunt jouw bestelling helaas niet ruilen. Je dient jouw aankoop te retourneren en de gewenste artikelen zelf opnieuw te bestellen

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. De verzendkosten van de heen zending worden enkel gecrediteerd als de volledige bestelling retour wordt gestuurd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door De Kussenkraam. Wij adviseren om je retourpakket met track en trace te versturen. Bewaar je verzendbewijs goed!

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

HERROEPINGSFORMULIER

• Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@dekussenkraam.nl
• Om gebruik te kunnen maken van je herroepingsplicht kun je dit formulier uitprinten en invullen en meesturen
  met je retourzending naar onderstaand adres. 
Heb je geen printer voeg dan een briefje toe aan je retourzending met
  NAW gegevens, je ordernummer én IBAN nummer. 

 

De Kussenkraam
Jipsingbourtangerweg 155
9551TP Sellingen
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN